• Volg ons

Algemene schoonmaak

Acanthus Facilitaire Dienstverlening specialiseert zich in meerdere (schoonmaak)diensten. Eén belangrijke dienst is het algemene of reguliere schoonmaakwerk. Kantoren, scholen, sportcentra en praktijken worden door onze schoonmakers periodiek schoongemaakt. Wij weten: een schoon, fris en goed onderhouden pand is uw visitekaartje naar klanten en bezoekers toe.

Onze schoonmakers werken nauwkeurig en volgens afspraak op de tijden die u het beste uitkomen. Naar uw behoefte komen onze schoonmakers dagelijks, wekelijks, maandelijks of op incidentele basis. Uiteraard is het mogelijk om de schoonmaak buiten kantoortijd te plannen om zo uw bezoekers en werknemers niet te storen. Zo profiteert u van de flexibele instelling van Acanthus Facilitaire Dienstverlening en onze schoonmaakmedewerkers: een smetteloos kantoor waar u geen omkijken naar heeft.

Natuurlijk wilt u alleen het beste voor uw pand. Het opstellen van een werkplan voor de schoonmaak helpt daarbij. Met Acanthus Facilitaire Dienstverlening krijgt u de professionele schoonmaak die past bij het pand en de functie van de ruimte. In overleg met u stellen wij een werkplan op. In dat werkplan nemen wij op wat de punten van aandacht zijn bij het schoonmaken, welke gebieden schoongemaakt dienen te worden en met welke frequentie. Daarbij werken wij zoveel mogelijk met vaste mensen, zodat voor u altijd duidelijk is wie er voor u schoonmaakt. Wel zo prettig.

Schoonmakers voor school, sportcentrum, kinderdagverblijf of kantoor. Wat voor gebouw wij ook voor u gaan schoonmaken, één van de grote voordelen van Acanthus Facilitaire Dienstverlening is dat wij weten wat belangrijk is. Regelmatige reiniging van het interieur, nette werkplekken, opgeruimde bureaus en hygiënisch sanitair: een schoon en fris bedrijf is niet alleen een mooi visitekaartje naar klanten en bezoekers toe, maar ook voor uw werknemers onmisbaar. Wij hebben ervaring met schoonmaak in alle branches, hanteren flexibele contracten en houden hygiëne hoog in het vaandel. Een ideale combinatie tussen dienstverlener en klant.

Schoonmaakmedewerkers bij Acanthus Facilitaire Dienstverlening zijn veelal in het bezit van een basisdiploma 'medewerker algemene schoonmaak'. Via opleidingsinstituut SVS (Stichting Vakscholing Schoonmaak) laten wij onze medewerkers opleiden tot vakbekwaam schoonmaker. Voordeel van goed opgeleide medewerkers heeft als voordeel dat uw object op de juiste en meest efficiënte manier wordt schoongemaakt. Tevens helpt het goed opleiden en begeleiden van medewerkers in een daling van het ziekteverzuim, iets wat niet geheel onbelangrijk is voor u als klant.