• Volg ons

Particuliere schoonmaak

Het schoonmaken van een huis lijkt zo eenvoudig. Maar u hebt in de praktijk vast wel eens meegemaakt dat u na een grondige poetsbeurt toch weer allerlei vuiltjes tegenkwam. Daarom is het helemaal niet vreemd om regelmatig een professional het huis onder handen te laten nemen.

Zeker niet in deze hectische tijd. We vliegen van het werk naar de kinderen thuis, willen onze hobby'’s bijhouden en slaan het liefst geen vakantie over. En tussendoor mogen we het huishouden niet vergeten. U wilt toch in een schone omgeving leven. Acanthus Facilitaire Dienstverlening heeft de oplossing voor u. Onze medewerkers weten als geen ander hoe ruimten gereinigd moeten worden. We hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven, maar ook in de particuliere sector. Wij kennen de ‘zwakke’ plekken in de woning en rekenen af met vuil en vlekken.

Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Voor een een eenmalige klus zoals bijvoorbeeld voor de badkamer of ramen maar ook voor regelmatig schoonmaakwerk kunt u ons inzetten zodat u meer tijd over heeft om de voor uw belangrijke zaken te doen. 


Medewerkers van Acanthus Facilitaire Dienstverlening werken altijd met een vast schoonmaakschema. Dit wordt net als de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden in overleg met u opgesteld. Wij kunnen wekelijks langskomen, maar ook eens per twee weken. Onze medewerkers vinken bij elk bezoek aan welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Hierdoor wordt er nooit een plek vergeten en kunnen we ruimten waar niet altijd de stofzuiger naar binnen hoeft te gaan, toch inplannen zodat ze wel op tijd aan bod komen. Uw woning is onze zorg en wij behandelen uw woning dan ook met de benodigde verantwoording. Gaat u op vakantie? Wij zorgen graag voor uw post, planten en overige zaken. De zorg voor eventuele huisdieren kan in overleg door ons uitgevoerd worden.