• Volg ons

Groenbeheer

In een natuurlijke, groene omgeving is het prettig werken en kunt u uw gasten representatief ontvangen. Een levende organisatie vraagt om levende decoratie. Acanthus Facilitaire Dienstverlening werkt samen met enkele externe partijen die allen specialist zijn in hydrocultuur en het verzorgen van de meest uiteenlopende binnengroen-projecten. Van plantenbak tot palmboom, van waterpartij tot kunstzijdeplant. Vanuit ons bedrijf kantoor in het midden van het centrum in de Haarlemmermeer en daarmee vlakbij Aalsmeer zorgen, wij voor levering en onderhoud voor de binnenbeplanting binnen uw bedrijf of kantoor.

Elk gebouw, elk bedrijf heeft een eigen sfeer en haar eigen (binnen)klimaat en daarmee dus tevens een eigen binnenbeplanting. Uw wensen zijn voor ons en onze partners het uitgangspunt voor een doordacht advies. Stijlvol in de receptie, stevig in kantoren, decoratief in vergaderruimtes en huiselijk in het bedrijfsrestaurant.

Vraag een binnenbeplantingsadvies aan bij ons en dragen zorg voor de juiste beplanting op de juiste plaats. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden ter plaatse te bespreken.
Ook wat betreft de kosten krijgt u van ons een helder en duidelijk beeld. Na uw akkoord regelt Acanthus Facilitaire Dienstverlening de aanschaf van de planten en de bakken. We zorgen voor het plaatsen van de planten volgens afspraak en op basis van het afgesloten onderhoudscontract komen onze onderhoudsspecialisten langs om uw binnenbeplanting in optimale conditie te houden. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Het hebben van groene vingers houdt voor ons natuurlijk ook in: 'groen denken en handelen'. Daarom werken niet allen naast alle medewerkers van Acanthus Facilitaire Dienstverlening volgens de laatste richtlijnen voor milieubewust ondernemen, ook onze externe partners op het gebied van kantoorbeplanting werken allen volgens deze laatste richtlijnen.