• Volg ons

Medewerkers

Medewerkers van Acanthus Facilitaire Dienstverlening zijn goed opgeleid en gecertificeerd. Dit wil zeggen dat zij alles weten van schoonmaakmethoden, -middelen, specifieke (machinale) reinigingstechnieken en de te gebruiken hulpmiddelen. Onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk. Het personeelsverloop en -ziekteverzuim zijn erg laag. En dat merkt u meteen aan de de continuïteit van onze dienstverlening. 

Onze medewerkers zorgen voor uitvoering én kwaliteit van de afgesproken werkzaamheden. Dit bereiken we door een goede instructie, opleiding en motivatie. Tijdens frequent overleg en naar aanleiding van kwaliteitsmetingen op de werkplek vindt waar nodig bijsturing plaats. Hiervoor hanteert Acanthus Facilitaire Dienstverlening het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS) van de VSR

Voor ons het meest belangrijk is hoe de opdrachtgever het resultaat van onze werkzaamheden ervaart. De objectleiders van Acanthus Facilitaire Dienstverlening houden daarom regelmatig overleg met de opdrachtgever om aandachtspunten te inventariseren en eventuele problemen en klachten op te lossen. Het KVGM (kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu)-beleid van Acanthus Facilitaire Dienstverlening is een integraal onderdeel van het totale managementbeleid, met als doel, om bij de uitoefening van de bedrijfsactiviteiten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu te komen tot een proces van continue verbetering.